Sulatusohjeet
Hätälän freesit fileet pakastetaan tuoreena suoraan pyynnistä. Ja tuoreelta ne myös maistuvat, kun fileet sulatetaan oikeaoppisesti. Esimerkiksi turskan liha vain paranee pakkasen kautta käytettäessä. Huomioi nämä kohdat, ja Hätälän re-fresh-fileet helpottavat keittiösi arkea toimitusvarmasti ympäri vuoden.
Näin sulatat Hätälän fileet
- Ota fileet pois vakuumista niin pian kuin mahdollista
- Ota GN-pakki ja laita sen päälle reikäpakki. Aseta fileet reikäpakin päälle. Fileiden päällä kelmu, jonka liepeet taitellaan fileiden alle.
- Peitä fileet jäällä. Mitä vähemmän sulava filee on kosketuksissa veden kanssa, sitä paremmin se säilyy.
Fileet säilyvät sulatuksen jälkeen n. 2–3 vrk.
Vinkki: Voit sulattaa fileet myös vakuumissa, n. 10–12 h kylmiössä tai jääkaapissa.
Kysy lisää Hätälän pyynnistä pakastetuista kaloista palvelevasta myynnistämme horeca.tilaus@hatala.fi! Re-fresh-valikoimaamme kuuluvat lohifilee sekä vaaleat kalafileet – myös kotimaisista luonnonkaloista.
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä ammattitaitoisesti palvelevaan myyntiimme!
Sähköiset tilaukset: horeca.tilaus@hatala.fi