Toteuta kalaiset haaveesi

SINULLA ON SELVÄSTI KALAISIA AJATUKSIA

Ei tarvitse nolostella: niitä on meillä kaikilla. Eikä niistä oikein pääse yli eikä ympäri kuin toteuttamalla. Onneksi kalaiset haaveet on helppo täyttää: hae kaupasta Hätälän tuotteita, kokkaa kotona ja herkuttele!

 

SAAMMEKO PALJASTAA SINULLE KALAISUUDEN?

Tuotteidemme laatu on meille Hätälän väelle kunnia-asia, ja vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Siksi valitsemme myös raaka-aineemme ja niiden toimittajat huolella. Esimerkiksi kotimaiset luonnonkalamme ostamme suoraan suomalaisilta ammattikalastajilta, joita Hätälän väkeen kuuluu yli 400. Tutustu kalastajien tarinoihin.

 

Erittäin kalainen sisältökuva muikku

 

Kun kokkaat herkullisen kala-aterian Hätälän tuotteista, lautasellasi on pohjoisen rehtiä kalaa puhtaista vesistä. Ja mikä parasta, sitä on saatavilla monessa muodossa, kokonaista tuoreista kaloista vaikka suoraan paketista napsittaviin kalaherkkuihin. Erittäin kalainen laatumme näkyy Hätälän syömävalmiita lohipyöryköitä myöten: niiden kalapitoisuus on peräti 80 %.

Tutustu tuotteidemme kalaisiin kansioihin ja löydä suosikkisi!

 

TOTEUTA KALAISET HAAVEESI HELPOSTI

Valmista herkullista kalaruokaa – vaikka nopeasti keskellä arkea. Tarjoamme upeat, huippukokkien laatimat reseptit, joilla hurmaat niin oman väen kuin ruokavieraat. Kirjolohifileetä, siikaa tai silakkaa. Graavattuna, paistettuna, uunissa. Pastan, perunan, parsan tai salaatin kera. Hätälältä löydät kalareseptit joka nälkään! 

Valitse kokkkaustilanteesi tai kalalaji ja nauti kalaisten haaveidesi toteuttamisesta – klikkaa reseptihakuun.

Erittäin kalainen sisältökuva pizza

SINUN KALAISESSA PALVELUKSESSASI

Hätälä Oy on kotimainen perheyritys jo neljännessä polvessa, yli 80 vuoden kokemuksella huippuluokan kalaisuuksista. Lue lisää ja katso video Hätälän vuonna 1938 alkaneesta tarinasta.

Laadukkaita tuotteitamme on saatavilla kauppojen palvelutiskeistä ja kalahyllyiltä kautta maan – kysy lisää kauppiaaltasi!