Lipeäkala-annos | Kalareseptit | Hätälä

Lipeäkalan valmistus

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Tällä ohjeella valmistat Hätälän nimeään herkullisemman Lipeäkalan helposti ja kätevästi uunissa. Katso helppo lipeäkalaresepti!

Ainekset

Hätälän MSC-sertifioitua lipeäkalaa

suolaa

Valmistus

Varaa lipeäkalaa 300–500 g / annos. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita kala nahkapuoli alaspäin uuninkestävään vuokaan.  Kala on kypsää kun sen lämpötila on + 70 °C.

Lisää suolaa kypsennyksen jälkeen oman maun mukaan noin 2 tl kalakiloa kohti.

Katso video

Hätälän parhaat reseptit: Lipeäkalan valmistus

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *