Lipeäkala-annos | Kalareseptit | Hätälä

Lipeäkalan valmistus

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Tällä ohjeella valmistat Hätälän nimeään herkullisemman Lipeäkalan helposti ja kätevästi uunissa. Katso helppo lipeäkalaresepti!

Ainekset

Hätälän MSC-sertifioitua lipeäkalaa

suolaa

Valmistus

Varaa lipeäkalaa 300–500 g / annos. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita kala nahkapuoli alaspäin uuninkestävään vuokaan.  Kala on kypsää kun sen lämpötila on + 70 °C.

Lisää suolaa kypsennyksen jälkeen oman maun mukaan noin 2 tl kalakiloa kohti.

Katso video

Hätälän parhaat reseptit: Lipeäkalan valmistus

Kommentit

  1. Irene Perämäki
    21.12.2021 klo 10:50

    Kiitos selkeästä ohjeesta, eihän tuon kalan valmistusta voi mitenkään mokata kun noin tekee.

    • Hätälä
      21.12.2021 klo 10:53

      Hei, mukava kuulla, että ohjeesta on apua!

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *