Hätälän
Lipeäkala

Lipeäkala on keskiajalta periytyvä kalaruoka, joka nykyisin tunnetaan erityisesti joulunajan herkkuna. Hätälän Lipeäkalan raaka-aineena käytetään turskansukuista molvaa, joka kalastetaan Pohjois-Atlantilta. Käytämme ainoastaan pitkäsiimalla koukkupyydettyä molvaa.

Ainesosat

TURSKAKALA (Molva molva), vesi, happamuudensäätöaineet (kalsiumhydroksidi ja natriumhydroksidi).

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 102 kJ / 24 kcal
  • Rasva < 0,5 g
  • josta tyydyttynyttä < 0,1 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Ravintokuitu 0,0 g
  • Proteiini 5,5 g
  • Suola 0,1 g