LipeäkalaReseptit
Lipeäkala on monille tuttu joulupöydän herkkuna. Perinteiseen tapa lipeäkala tarjotaankin jouluna perunoiden, valkokastikkeen ja herneiden kera, mutta itse asiassa lipeäkala sopii monenlaisiin kalaresepteihin. Toisin kuin lipeäkalan nimestä voisi päätellä, se on hyvin miedonmakuista ja sopii siksi monien makujen seuraksi. Kokeile vaikka lipeäkalaa ruis-mustikkasalsan tai tomaattisalsan kera. Lipeäkalasta syntyy myös esimerkiksi kohokas, lipeäkalalaatikko tai herkullinen kalakeitto. Lipeäkala on kausituote, jota on saatavilla marraskuun alusta tammikuulle. Hätälän lipeäkala on valmistettu MSC-sertifioidusta molvasta. Katso tästä parhaat reseptit lipeäkalalle ja kokeile rohkeasti!
-
-
Timjami-valkosipuli lipeäkalaa
-
Lippiscake
-
Mantelikala lipeäkalasta
-
Lipeäkala ruis-mustikkasalsalla
-
Lipeäkalaa hollandaisekastikkeella
-
Lipeäkalan valmistus
-
Lipeäkalasuflé
-
Lipeäkalaa ja tomaattisalsaa
-
Lipeäkalaconfit ja pinaattiperunasose
-
Gratinoitua lipeäkalaa tomaatti-äyriäiskastikkeella
-
Lipeäkalakeitto