Mäti kruunaa juhlapöydän

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Eri kalojen mädit ovat arvostettua herkkua joko sellaisenaan tai juhlavien ruokien ainesosana. Perinteisesti mäti tarjoillaan hienoksi leikatun punasipulin, smetanan tai ranskankerman kanssa. Blinit, tumma leipä, paahtoleipä, keitetty kanamuna, paahdettu peruna ja uuniperuna ovat klassisia mädin kumppaneita. Mädit, erityisesti muikunmäti, ovat luontaiselta maultaan niin hienostuneita, ettei niiden makua kannata peittää liialla maustamisella. Jos haluat vaihtelua mätien tarjoiluun, voit kokeilla valmistaa esimerkiksi mätimoussea tai mätikastiketta. Joulun suolaisena herkkuna maistuu suolainen joulutorttu, joka on viimeistelty paistamisen jälkeen kylmäsavulohimoussella ja mädillä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *