Nieriää mie de pain kuorrutteella
Ainekset
4 kpl Hätälän nieriäfileetä ruodottomana
Suolaa, mustapippuria maustamiseen
150 g vaaleaa leipää
1/3 ruukkua basilikaa
¼ ruukkua lehtipersiljaa
½ nippu ruohosipulia
½ tl sinappijauhetta
½ dl sipulihaketta
2 dl oliiviöljyä
½ kpl sitruunan kuorta raastettuna
½ kpl sitruunan mehu
½ tl suolaa
Valmistus
Valmista ensin mie de pain -tahna tehosekoittimessa. Jauha ensin leipä ja lisää sen jälkeen muut aineet ja lopuksi oliiviöljy ja sitruunan mehu. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä maustetahna fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 astetta noin 10 minuuttia.