Perunaohukaiset loimulohella | Kalareseptit | Hätälä

Perunaohukaiset loimulohella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...

Ainekset

200 g Hätälän loimulohta
1 dl Crème fraîchea
Muikunmätiä

Perunaohukaiset

250 g kuorittuja, jauhoisia perunoita
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kuohukermaa
3 kananmunaa
Suolaa, valkopippuria, raastettua muskottipähkinää
Voita paistamiseen
Yrttejä koristeluun

Valmistus

1. Keitä perunat täysin kypsiksi.
2. Purista perunat sosemyllyn tai siivilän läpi.
3. Sekoita massaan kerma ja anna seoksen jäähtyä.
4. Sekoita seokseen jauhot.
5. Lisää munat yksitellen seokseen, sekoita esim. puukauhalla.
6. Mausta ja anna levätä jääkaapissa noin 30 min.
7. Paista ohukaispannulla keskilämmöllä runsaahkossa voisulassa pieniä lettuja.

Nosta ohukaiset lautasille. Annostele niiden päälle loimulohta, crème fraîchea ja mätiä. Koristele yrteillä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *