Pestolla maustetut uunisilakat | Reseptit | Hätälä

Pestosilakat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Silakkafilee on monipuolinen raaka-aine. Silakkarullien täytteenä voi käytää muutakin kuin pestoa, esim. tuorejuustoa. Ei tuorejuustoilla saat aikaan vaikkapa jouluisia silakoita joulupöytään. Tuunaa silakkareseptiä makusi mukaan ja herkuttele kotimaisella kalalla!

Ainekset

500 g Hätälän silakkafileetä

130 g pestososetta

½ kpl sitruunamehua

½ tl suolaa

2 rkl sokeria

½ tl mustapippuriruohetta

Valmistus

Levitä silakkafileet työpöydälle lihapuoli ylöspäin ja levitä pestotahnaa noin 1 tl/filee, riippuen fileen koosta. Kääri fileet rullalle ja asettele sopivan kokoiseen vuokaan niin, että fileen päät ovat vuokaa vasten. Täten rullat pysyvät kiinni. Levitä muut mausteet sekä sitruunamehu rullien päälle ja kaada lopuksi vuokaan vettä, niin että sitä on noin puoleen väliin rullia.

Kypsennä uunissa 180 asteessa 20 minuuttia ja anna jäähtyä liemessään. Tarjoile kylmänä kermaviilikastikkeen kera.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *