Siikafilee remouladekastikkeella | Kalareseptit | Hätälä

Siikafilee remoulade­kastikkeella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Remoulade on herkullinen kastike erityisesti vaalealle kalalle. Kastike on helppo valmistaa sekoittamalla ainekset. Kokeile kotimaisten siikafileiden, ahvenfileiden tai kuhafileiden kera! Tässä yksinkertaisessa kalareseptissä kalafileet vain paistetaan pannulla – ja lopputulos on herkullinen kastikkeen ja perunoiden kera!

Ainekset

  • 500 g Hätälän siikafileetä, ahvenfileetä tai kuhafileetä
  • 1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa
  • 2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi
  • ½ salottisipulia hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.
  • 1 rkl valutettua kaprista
  • hieman anjoviksen lientä

Valmistus

Paista kalafilee pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kastikkeen valmistus: Lisää kaikki pieneksi pilkotut ainekset majoneesin (ja ranskankerman) sekaan. Anna maustua jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. Sopii tarjottavaksi keitettyjen perunoiden
kera.

Tiesitkö

Resepti sopii myös ahven- ja kuhafileille.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *