Paistettu Turskaselkäfilee | Reseptit | Hätälä Oy

Turskaselkä­filee paistettu

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Paistettu turskaselkäfilee on helppo ja nopea valmistaa. Tämä maukas ja terveellinen ruoka sopii hyvin vaikkapa talvipäivän ateriaksi.

Ainekset

  • 4 kpl turskaselkäfileetä á 200 g
  • öljyä
  • suolaa
  • sitruunapippuria

Valmistus

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä.

Paista turskaselkäfileet öljyssä pannulla.

Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

Tiesitkö

Kala on hyvä ottaa huoneenlämpöön ennen kypsentämistä. Ripottele suola ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *