Uunilohi parmesan­juustolla

Ainekset

1 kpl Lohi- tai kirjolohifilee
Suolaa, mustapippuria
1 nippu Basilikaa
50 g Aurinkokuivattua tomaattia
80 g Parmesan juusto raastetta
1 kpl Sipulia
1/2 sitruunan mehu
2 dl Vispikermaa

Valmistus

Valmista ensin kuorrutuskastike: Pilko sipuli ja kuullota se tilkassa öljyä. Lisää suikaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja basilika sekä kerma. Lisää kastikkeeseen lopuksi puolet parmesanjuustosta ja sitruunan mehu.
Aseta lohifilee sopvan kokoiseen vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit halutessasi leikata kalan valmiiksi annospaloiksi. Kaada kastike kalalle ja levitä loput juustoraasteet päälle.
Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.