Herkulliset grillatut lohikyljykset kokonaisesta lohesta | Reseptit | Hätälä

Grillatut lohikyljykset

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Lohikyljykset valmistuvat grillissä muutamassa minuutissa. Voit valmistaa ne lohesta tai kirjolohesta. Maistuvan lopputuloksen kruunaavat yrtit ja raikas salaatti. Herkullisen grillausreseptin on Hätälälle laatinut ruokabloggaaja Peggy Thomas Peggyn pieni punainen keittiö -blogista. Lohen grillaaminen on helppoa – katso resepti myös videolta! Lisää vinkkejä ja herkullisia reseptejä grillatulle kalalle löydät Kesä ja grillaus -teemasivultamme.

Ainekset

Hätälän kokonainen lohi tai kirjolohi
Suolaa
Mustapippuria
Tuoreita yrttejä

Valmistus

1. Huuhtele lohi viileällä vedellä ja kuivaa hyvin.

2. Poista evät esimerkiksi saksilla. Leikkaa pää ja pyrstö pois.

3. Aseta kala leikkuulaudalle ja leikkaa siitä 2–3 cm leveitä viipaleita.

4. Mausta kyljykset suolalla ja mustapippurilla.

5. Grillaa noin 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes kyljyksen pinta on saanut ihanasti väriä.

6. Tarjoile tuoreiden yrttien, ja vaikkapa raikkaan salaatin kera.

Katso video

Kommentit

  1. hannu lievonen
    04.07.2022 klo 09:31

    täytyy kokeilla siialla

  2. Veijo Rintakoski
    29.07.2024 klo 09:27

    Hyvät reseptit Hätälällä, mulle kanssa

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *