Helppo kalaruoka lohta kaurakuorrutuksella | Reseptit | Hätälä

Lohta kaura­kuorrutuksella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Lohta kaurakuorrutuksella on helppo ja maukas kalaruoka Hätälän lohesta tai kirjolohesta. Mukana myös selkeä videoresepti. Katso ja kokeile uunilohireseptiä!

Ainekset

n. 800g Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä
suolaa ja mustapippuria maustamiseen
1,5 dl kaurahiutaleita
1/3 ruukkua basilikaa hienonnettuna
¼ ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna
½ nippua ruohosipulia hienonnettuna
½ dl sipulia hienonnettuna
2 dl ruokaöljyä
1 kpl limen kuorta raastettuna
1 kpl limen mehu
½ tl suolaa

Valmistus

Valmista ensin kaurakuorrutus kulhossa: sekoita kaurahiutaleisiin hienonnetut yrtit ja lopuksi oliiviöljy ja limen mehu sekä sipuli. Paloittele lohifilee noin 200 g:n annospaloiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Ota kalapaloihin nopeasti kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä kaurakuorrutus fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa, 220 °C n. 10 min.

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Lohta kaurakuorrutuksella

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *