Uunilohi meksikolaisittain reseptikuva | Hätälä

Uunilohi meksikolaisittain

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Rakastatko meksikolaisen keittiön makuja? Tämä uunilohiresepti on juuri sinulle! Uunilohi meksikolaisittain on nopea ja helppo valmistaa ja toimii niin arkiruokana kuin viikonlopun herkkuna. Tässä uunilohireseptissä lohifilee tai kirjolohifilee kuorrutetaan tomaattisalsalla ja nacho-lastuilla ja nautiskellaan tortilloista tuttujen lisukkeiden kanssa. Voit tarjoilla meksikolaisen uunilohen esimerkiksi riisin kera tai pyöräyttää siitä mehevät lohitortillat. Katso resepti uunilohelle meksikolaiseen tapaan ja kokeile!

Ainekset

500 g Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Noin 1 dl tomaattipohjaista (salsa)kastiketta
Maissilastuja
Guacamolea tai tuoretta avokadoa
Tomaattia, kuutioina
Paksua jugurttia tai ranskankermaa
Limen lohkoja
Hyvää salaattia
Tuoretta korianteria
Tortilla-lettuja

Valmistus

Mausta lohifilee suolalla ja pippurilla. Sivele fileen pintaan tomaattipohjaista salsa-kastiketta.

Kypsennä uunissa noin kymmenen minuuttia. Lisää pintaan kevyesti murskattuja nacho-lastuja ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia. Tarkista kalan kypsyys.

Tarjoa lisänä guacamolea, tomaattikuutioita, hyvää salaattia ja jogurttia tai ranskankermaa. Mausta limellä ja korianterilla. Voit paahtaa tortillat ja kääräistä kalan ja lisukkeet niiden sisään, tai tarjoilla uunilohen esimerkiksi villiriisisekoituksen kera.

Tiesitkö

Katso lisää uunilohireseptejä ja vinkit onnistuneeseen lopputulokseen Uunilohi-teemasivultamme.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *