Red Curry -marinoidut Lohi-turskavartaat

Hätälän valmiit, marinoidut lohi-turskavartaat kypsyvät nopeasti pannulla, uunissa tai grillissä. Lisukkeeksi sopii kasviswokki samasta aasialaisen keittiön makumaailmasta. Kysy Red Curry -marinoituja lohi-turskavartaita kauppasi palvelutiskiltä.

Ainekset

Hätälän Red Curry -marinoituja lohi-turskavartaita
Kasviswokki:
200 g nuudeleita
200 g paksoita
(pak choi eli pinaattikiinankaali)
150 g herkkusieniä lohkoina
10-20 g tuoretta chiliä
10 g tuoretta inkivääriä raasteena
10 g valkosipulia, murskattuna
50 g salottisipulia ohuina renkaina
Öljyä paistamiseen
Seesamiöljyä
40-60 ml japanilaista soijakastiketta
50 ml juoksevaa teriyaki-kastiketta
50 g pilkottua kevätsipulia
20 g hienonnettua korianteria

Valmistus

Valmistus: Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta huolellisesti.

Kuumenna pannussa hieman öljyä sekä muutama tippa seesamiöljyä. Lisää pannuun valkosipuli, inkivääri ja chili, paista muutama sekunti. Lisää pannuun paksoi sekä sienet ja kypsennä, kunnes kaali hieman pehmenee. Siirrä sivuun ja pyyhi pannu paperilla.

Lisää pannuun öljyä ja mausteeksi muutama tippa seesamiöljyä. Lisää salottisipulit pannuun ja paista hetki. Lisää nuudelit ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kasvikset takaisin pannuun ja paista vielä hetki. Mausta soijalla ja teriyaki-kastikkeella. Lisää lopuksi yrtit.

Kypsennä lohi-turskavartaat pannussa, uunissa tai grillissä, mausta suolalla ja tarjoa nuudeleiden kanssa.

Huom: Jos käytät suurikokoista pinaattikiinankaalta, voit pehmentää sitä ensin hetken kiehuvassa vedessä.