Reseptit: Pääsiäisen kalaruuat
Kalaruuat kuuluvat suomalaiseen juhlapöytään, eikä kevään juhla pääsiäinen ole poikkeus. Kalaa voi tarjota alkupalapöydässä tai valmistaa kalasta juhlavan pääsiäisen pääruuan. Pääsiäispöytään kannattaa kattaa tarjolle monenlaisia kalaherkkuja: graavilohta, loimulohta tai savustettua lohta ja kirjolohta, uunissa valmistettu juhla-ateria kalasta ja vaikkapa lohipiirakkaa.
Hätälä tarjoaa maistuvimmat kalareseptit pääsiäiseksi ja parhaat ruokavinkit pääsiäisen pitkän viikonlopun aterioille.
-
-
Lohitartar
-
Kylmäsavulohi leipäset
-
Marinoitu graavisiika
-
Pääsiäisen lohipaisti, vihreää parsaa ja bearnaise-kastiketta
-
Yrttimaidossa haudutettuja kuhafileitä
-
Maukas lohipiirakka savulohesta tai loimulohesta
-
Helppo lohi-parsapannu
-
Lohipastrami punajuurisalaatilla
-
Juhlava uunilohi
-
Loimulohimunakkaat
-
Graavilohi ruotsalaiseen tapaan