MadeReseptit
Talvinen kauden kala made eli tuttavallisemmin matikka on erinomainen, miedonmakuinen ruokakala. Monet saattavat vierastaa madetta, koska made pitää nylkeä ennen ruuanlaittoa, mutta mateen voi ostaa kaupan palvelutiskiltä nyljettynäkin. Kokkaa mateesta ruokaisaa mademuhennosta tai tarjoa made basilikarisoton kera. Tietysti mateesta syntyy myös reilun perinteinen kalakeitto! Tiesitkö muuten, että mateen maksa ja mäti ovat nekin arvostettuja kalaherkkuja? Katso tästä Hätälän parhaat madereseptit ja herkuttele kotimaisella mateella!
-
-
Paistettu madefilee ja bataattiranskalaiset
-
Uunimade yrtti-voikastikkeessa
-
Madetta ja basilikarisottoa
-
Perinteiset tattariblinit ja mäti
-
Made-kasviswokki
-
Madekeitto
-
Mademuhennos
-
Mateenmaksatoast