Lipeäkalalaatikko | Reseptit | Hätälä Oy

Lipeäkalalaatikko

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Lipeäkalasta on moneksi, esimerkiksi herkullisen lipeäkalalaatikon raaka-aineeksi.

Ainekset

1 kg kypsennettyä lipeäkalaa
1 kg keitettyjä perunoita
300 g sipulia
Munamaito:
5 munaa
6 dl maitoasuolaa
valkopippuria

Valmistus

Perkaa kala ja poista mahdolliset ruodot, viipaloi perunat ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia rasvassa pannulla. Laita perunat, sipuli ja kala kerroksittain uuninkestävään vuokaan. Ylin ja alin kerros perunaa. Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Paista 175 asteen lämmössä noin 30 minuuttia. Tarjoile voisulan tai hienonnetun, keitetyn kananmunan tai herneiden ja salaatin kanssa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *