Lohimedaljonki tillikastikkeella | Reseptit | Hätälä Oy

Lohimedaljonki tillikastikkeessa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Lohimedaljonki on helppo ja herkullinen kalaruoka – oikea klassikko. Medaljonkien kanssa sopii hyvin esimerkiksi tillikastike. Katso videolta helppo ohje lohimedaljonkien leikkaamiseen ja kokeile! Voit käyttää lohen sijasta myös kirjolohta.

Ainekset

Hätälän lohifilee tai kirjolohifilee
2,5 dl ruokakermaa
1 rkl tillisilppua
1 rkl sinappia
suolaa

Valmistus

Leikka lohifilee medaljongeiksi. Katso ohje videolta alempaa! Sekoita kerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku. Kaada medaljonkien päälle ja paista uunissa 200 asteessa, noin 20 min.

Katso video

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *