Lohimedaljonki tillikastikkeella | Reseptit | Hätälä Oy

Lohimedaljonki tillikastikkeessa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Lohimedaljonki on helppo ja herkullinen kalaruoka – oikea klassikko. Medaljongin kanssa sopii hyvin esimerkiksi tillikastike.

Ainekset

Hätälän lohifilee
2,5 dl ruokakermaa
1 rkl tillisilppua
1 rkl sinappia
suolaa

Valmistus

Leikka lohifilee medaljongeiksi. Katso ohje videolta alempaa! Sekoita kerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku. Kaada medaljonkien päälle ja paista uunissa 200 asteessa, noin 20 min.

Katso video

Hätälän kalankäsittelyvinkit – Lohimedaljonkien leikkaaminen

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *