Lohiwokki aasialaisittain | Reseptit | Hätälä Oy

Lohiwokki aasialaisittain

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Jos pidät itämaisesta ruuasta, lohiwokki aasialaisella vivahteella on kokeilemisen arvoinen resepti. Voit käyttää wokkiruokaan joko Hätälän valmiita lohisuikaleita tai vaihtoehtoisesti Hätälän lohifileetä tai kirjolohifileetä kuutioituna. Katso helppo lohiresepti ja ylläty positiivisesti! Alempaa sivulta löydät myös ohjevideon, miten kuutioit lohifileen näppärästi.

Ainekset

400 g Hätälän lohisuikaleita tai vaihtoehtoisesti lohifileetä tai kirjolohifileetä kuutioituna

1 pussi munanuudelia

1 kpl porkkanaa suikaloituna

100 g siitakesieniä, osterivinokkaita tai herkkusieniä paloiteltuna

100 g sokerihernettä suikaleina

2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

2 rkl maustettua wokkiöljyä

2 rkl soijakastiketta

1 rkl limemehua

Korianteria hienonnettuna

Säilöttyä inkivääriä

Seesaminsiemeniä

Valmistus

Kypsennä nuudelit ja valuta vesi pois. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla.

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja paista lohikuutiot tai -suikaleet kypsäksi wokkiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota kalat syrjään ja paista pannussa porkkana, inkivääri, sokeriherne ja sienet, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon lohikuutiot tai -suikaleet, munanuudelit, soijakastike, korianteri sekä limemehu.

Annostele lautaselle ja koristele seesaminsiemenillä. Tarjoile soijakastikkeen ja säilötyn inkiväärin kera.

Katso video

Tiesitkö

Hyvän wokin salaisuus piilee todella kuumassa wokkipannussa, johon raaka-aineet lisätään kypsymisjärjestyksessä. Sekoittaminen tapahtuu ”heittämällä” pannua ja toisella kädellä lisätään komponentteja. Jotta valmistus etenee jouhevasti, on tärkeää valmistella raaka-aineet kypsennystä varten valmiiksi etukäteen.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *