Hätälän lohta tandoorikastikkeessa | Kalareseptit | Hätälä

Lohta tandoorikastikkeessa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hätälän lohikuutiot on maustettu valmiiksi intialaishenkisellä tandoorimarinadilla, joten lopputulos on helposti herkullinen! Lisukkeeksi tarjoillaan niin ikään intialaisesta keittiöstä tuttuja raitaa, naan-leipää ja sahramilla tai kurkumalla maustettua riisiä. Kysy Tandoorimarinoituja lohikuutioita kauppasi palvelutiskiltä.

Ainekset

500 g Hätälän Tandoorimarinoitua lohikuutiota
1 dl tomaattimurskaa
3 dl kookosmaitoa
Suolaa
Jauhettua mustapippuria
Tuoretta korianteria
Limehedelmää
Öljyä paistamiseen

Valmistus

Valmistus: Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Lisää kalapalat ja paista, kunnes paloihin tulee hieman väriä. Mausta palat. Lisää nesteet pannuun, kiehauta ja hauduta, kunnes kala on kypsää.Tarkista maku.

Tarjoa lisukkeena esim. raita-kastiketta, sahrami- tai kurkumariisiä ja naan-leipää. Koristele annokset tuoreella korianterilla. Tarjoa erikseen vielä lime-lohkoja.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *