Lipeäkala-annos | Kalareseptit | Hätälä

Lipeäkalan valmistus

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Tällä ohjeella valmistat Hätälän nimeään herkullisemman Lipeäkalan helposti ja kätevästi uunissa. Katso helppo lipeäkalaresepti!

Ainekset

Hätälän MSC-sertifioitua lipeäkalaa

suolaa

Valmistus

Varaa lipeäkalaa 300–500 g / annos. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita kala nahkapuoli alaspäin uuninkestävään vuokaan.

Kypsennysaika riippuu kalafileen paksuudesta. Keskimääräinen paistoaika on 35–40 minuuttia. Käyttämällä digitaalista paistomittaria voit optimoida tarkan paistoajan. Kala on tarjoiluvalmis, kun se saavuttaa 70 °C:n sisälämmön.

Lisää suolaa kypsennyksen jälkeen oman maun mukaan noin 2 tl kalakiloa kohti.

Katso video

Kommentit

  1. Jouko Turunen
    14.10.2024 klo 16:23

    Tein juuri, tuli erittäin hyväå. Perunat ja valkokastike kananmunalla. Laitoin kalan kastikkeen sekaan. Punajuuria lisukkeena. Omat muistot lapsuudessa syötynä toisenlaiset, ei niin mukavat. Jokke 71v

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *