Lohipizza savukalasta | Reseptit | Hätälä Oy

Lohipizza

Savulohipizza herkullinen ruoka, joka maistuu koko perheelle niin arkena kuin viikonloppuna. Katso selkeä resepti, miten valmistat maukkaan lohipizzan.

Ainekset

300 g Hätälän lämminsavulohta

4½ dl Jauhoja

25 g Hiivaa

2 rkl Oliiviöljyä

Suolaa

1½ dl Käden lämpöistä vettä

1 rkl Oliiviöljyä

½ kpl Sipulia

3 kpl Valkosipulin kynttä

Tuoretta timjamia

0,5 l Tomaatti murskaa

0,5 l vettä

100 g Katkarapuja

Herkkusieniä

Juustoraastetta

Valmistus

Sekoita veteen hiiva, suola ja lopuksi muut aineet. Kääntele taikinaa reunojensa päälle ristiin. Tunnet kuinka taikina kiinteytyy ja sitkostuu. Anna kohota huoneen lämmössä noin 30 min.

Valmista tomaattikastike sillä aikaa kuullottamalla sipuli, valkosipulihake ja timjami tilakassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Hauduta 20 minuuttia. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi.

Levitä tomaattikastike ja muut täytteet, juuston ollessa viimeinen.