Kauden kala
Nyt kannattaa kokata kotimaista ahventa

Aivan kuten kasviksissa, kalalajeissa on eri satokausia.

Kun valitset ostoslistallesi kauden kalaa, saat mukavaa vaihtelua ruokalistaan. Kauden kala on parhaimmillaan juuri nyt. Herkuttele tuoreesti!

Loppukesän kauden kala on auringonpalvojana tunnettu ahven (Perca fluviatilis). Ahven on Suomen yleisin kalalaji ja Suomen kansalliskala.

Tuoreena kotimaisilta kalastajilta

Hätälän ahven on kotimaisten kalastajien vastuullisesti pyytämää ja ammattitaidolla käsittelemää. Kalat jäitetään heti pyynnin jälkeen, että ne pysyvät tuoreena. Hätälän ahventa on saatavana 250 g:n pakkauksessa, tai kysy lisää kauppasi palvelutiskistä!

Ahvenen liha on vaaleaa ja maukasta. Varsinaisten ahvenreseptien lisäksi ahven toimii mainiosti myös kuha- ja siikaresepteissä – kannattaa kokeilla!