TurskaReseptit
Vaalealihainen turska on erittäin suosittu ja yleinen ruokakala Norjassa, ja jos olet Englannin lomalla syönyt aidon fish & chips -annoksen, on siinäkin saattanut olla kalana juuri turskaa. Turskafilee maistuukin erityisen herkulliselta leivitettynä, mutta turskasta tulee erinomainen kalaruoka myös paistettuna tai uunissa kypsennettynä. Juhlavampi kala-ateria turskasta syntyy esimerkiksi punaviinikastikkeen kanssa tarjottuna, ja toki turskasta onnistuu myös kalakeitto. Katso Hätälän parhaat turskareseptit ja kokkaa kalaruokaa turskasta!
-
-
Red Curry -marinoidut Lohi-turskavartaat kasviswokilla
-
Yrttikuorrutettu turska
-
Kahden kalan mureke
-
Turskapihvit
-
Onkimiehen kalaburger
-
Turskaa ja chorizo-makkaraa
-
Kirkastettu voi
-
Uunissa valmistettu turskaselkäfilee
-
Turskaselkäfilee paistettu
-
Turskaselkäfileetä ruis- ja korppujauholeivitteellä
-
Hätälän kahden kalan keitto