Lindströmin kalapihvi tillinsiemenkastikkeella

Hätälän Lindströmin kalapihveistä saat helpon arkiaterian nopeasti. Tässä reseptissä pihvien mehevää makua korostetaan herkullisella kastikkeella.

Ainekset

240 g Hätälän Lindströmin kalapihvejä
Kastike:
½ dl tummaa balsamicoa
1 dl punaviiniä
2 ½ dl lihalientä
2 ½ dl kalalientä
2 rkl rypsiöljyä
50 g porkkanaa, kuutioina
100 g salottisipulia, viipaleina
½ kpl tuoretta fenkolia, viipaleina
50 g purjoa, viipaleina
½ tl tillinsiemeniä (tai fenkolin siemeniä)
tillinvarsia
suolaa ja pippuria
1 tl hunajaa
2 rkl voita
2 tl Maizenaa sekoitettuna vesitilkkaan

Valmistus

Valmista ensin kastike: Kuullota kasviksia öljyssä 3 min. Lisää etikka ja anna kiehahtaa. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes kastike hieman saostuu. Siivilöi tiheän siivilän läpi. Suurusta kastike Maizenalla. Kiehauta, lisää hunaja ja voi. Mausta ja tarkista maku.

Kypsennä parsakaali tai muut mieleisesi kasvikset. Kuumenna samanaikaisesti pihvit pannulla tai uunissa. Kokoa annokseksi esim. perunamuusin kera, koristele tillillä ja nauti.