Kalastaja Lauri Halonen | Hätälä

Kalastajalle kiitos

Kiitos, kun olet ollut mukana kampanjassa!

Suomalaiset kalastajat ansaitset kiitoksen arvokkaasta työstä. Työ on raskasta, ja sitä tehdään melkeinpä säässä kuin säässä – saaliin määrästäkään ei voi tietää etukäteen. Halusimme tehdä näkyväksi tämän, usein aamun hämärässä tehtävän työn.

Hätälä toteutti koko vuoden 2020 kestäneen kampanjan KALASTAJALLE KIITOS, jolla kannustimme kaikkia suomalaisia käyttämään enemmän kotimaista luonnonkalaa. Kiitos kaikille, jotka ottivat kalastajien asian omakseen ja osallistuivat kampanjaan! Kun kalastajien saaliilla on tarpeeksi kysyntää, pysyy kalastuselinkeino elinvoimaisena ja houkuttelevana uusille kalastajasukupolville.

 

KONKREETTISTA TUKEA KALASTAJILLE

Hätälä lahjoittaa jokaisesta vuonna 2020 myydystä kotimaisen kalan Kalastajalle kiitos -kampanjapakkauksesta 10 senttiä kotimaisen ammattikalastuksen tukemiseen. Palvelutiskissä myynnissä on ollut kuukausittain vaihtuva kauden kala, jonka kokonaismyynnistä lahjoitamme 20 senttiä/kg. Julkistamme lopullisen lahjoitussumman tammikuun aikana.

 

 

 

KIITOKSET MENEVÄT PERILLE

Lahjoitamme vuoden aikana kertyneen summan tammikuussa 2021 Suomessa toimiville kymmenelle alueelliselle kalatalousryhmälle, jotka edistävät meri- ja kalatalouden elinkeinoja. Lahjoitussumma jaetaan tasan ryhmien kesken. Lue lisää ryhmien toiminnasta.

Kiitos, kun olet ollut mukana kiittämässä kalastajaa! Tuetaan kalastajien työtä herkuttelemalla kotimaisella luonnonkalalla myös jatkossa.

 

Kalastajalle kiitos – Hätälä

 

Tutustu Hätälän kalastajiin

 


Kampanjan kummeina toimivat:


SAKL R.Y. – Suomen Ammattikalastajaliitto

Suomen sisävesiammattikalastajien liitto ry