Savu, loimu, graavi ja kylmäsavu
Helpot kalaherkut kesään

Herkuttele kalalla koko kesä – se käy ihanan helposti Hätälän laadukkailla kalatuotteilla. Katso vinkit ja reseptit!

Kaikkiin kesän ruokahetkiin löytyy helppo kalaherkku, joka on valmis nautittavaksi vaikka sellaisenaan. Lisää kesääsi makua Hätälän graavatuilla, kylmäsavustetuilla, savustetuilla ja loimutetuilla kaloilla!

Hätälän siistit ja laadukkaat siivut graavisiivut ja kylmäsavusiivut kirjolohesta tai Norjan lohesta taipuvat monenlaisiksi kalaherkuiksi. Nopeiden arkiruokien lisäksi siivut sopivat erinomaisen hyvin juhlapöytään kesän rippijuhlissa, syntymäpäivillä tai vaikka juhannuksena. Kata siivut juhlapöytään sellaisenaan, käytä voileipäkakun koristeluun tai taiteile alkupalaksi helpot ja kauniit cocktailpalat.

Kesähelteillä tekee usein mieli syödä kevyemmin. Graavi- ja kylmäsavusiivut ovat erinomainen ja terveellinen proteiinilisä kasvissalaattiin, josta ne tekevät mukavasti ruokaisamman. Kokeile vaihtoehtona salaatille myös raikkaan kesäistä Poke-kulhoa.

Monenlaiseen kesämenoon kuten retkievääksi tai piknikille sopii maukas ja mutkaton lohipiirakka, johon tulee täytteeksi lämminsavulohta tai loimulohta. Loimu- tai savukala maistuu herkulliselta myös salaatissa – lisää lohta tai kirjolohta suosikki-salaattipohjaasi tai kokeile ruokaisaa lohisalaattia, johon tulee mm. sokeriherneitä, myskikurpitsaa ja paprikaa.

Hätälän valmiista kalaherkuista syntyvät myös nopeat lämpimät kalaruuat arkeen tai lomapäiviin. Kokeile esimerkiksi mahtavanmakuista loimulohipastaa!

Hätälän savu- ja loimukaloista voit valita joko kokonaisen fileen tai kätevänkokoisen fileepalan. Kylmäsavu- ja graavisiivut ovat saatavilla kertaherkutteluunkin sopivissa 150 gramman pakkauksissa. Jos taas tiedossa ovat isommat juhlat, kannattaa varustautua 500 gramman kokoisella siivupakkauksella.

Skrollaa alaspäin ja klikkaa katsomaan myös muut mainiot reseptimme savulohelle ja savukirjolohelle, loimulohelle ja loimukirjolohelle, graavilohelle ja graavikirjolohelle sekä kylmäsavulohelle ja kylmäsavukirjolohelle. Alempaa löydät myös tuotteet, joilla voit toteuttaa sivun kalareseptit sekä muut kesäisen helpot kalaruuat.

 

Hyväksy tilastointi- ja markkinointievästeet katsoaksesi videon. Muuta hyväksyntääsi