Silakka-tempura dippikastikkeella | Reseptit | Hätälä

Rehdit kalaherkut ammattikeittiöille

Tyytyväisten horeca-asiakkaiden vastuullinen kumppani

Me rakastamme kalaa – ja sen kyllä huomaa: korkea laatu on meille kunnia-asia. Toteutamme sitä huolellisella työllä ja suomalaisen perheyrityksen yli 80 vuoden kokemuksella. Koe Hätälän väen laadukkaat ratkaisut ravintolasi kalatarjouluihin!

 

Hyväksy tilastointi- ja markkinointievästeet katsoaksesi videon. Muuta hyväksyntääsi

 

Erilaiset annoskalat, kalapihvit, kalapyörykät, kuutiot, suikaleet, savustetut kalat, loimutetut kalat, kylmäsavustetut ja graavatut kalat sekä muut korkealuokkaiset horeca-tuotteemme valmistetaan Hätälän omalla tehtaalla Oulussa. Suurena kala-alan toimijana Hätälän kapasiteetti ja toimitusvarmuus ovat huippuluokkaa.

Kysy lisää palvelevasta horeca-myynnistämme! Sähköiset tilaukset: horeca.tilaus@hatala.fi

 

Jouni Törmänen ja kalaruoka-annoksi, sisältökuvakollaasi | Horeca-sivu | Hätälä

Innovatiivista tuotekehitystä ammattitaidolla

Hätälällä on pitkä kokemus yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa, myös jatkuvassa ja innovatiivisessa tuotekehityksessämme. Otamme asiakkaat mukaan suunnitteluun ja toteutamme tuotteet ammattikeittiöihin sopiviksi, asiakkaiden toiveet huomioiden.

Esimerkiksi Hätälän sushifilee on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joita ovat Suomen suurimmat sushibaari-ketjut. Kysy lisää myynnistämme – sähköiset tilaukset: horeca.tilaus@hatala.fi

 

Hätälän sushifilee ja susheja | Sisältökuva | Horeca | Hätälä

 

“Tuotekehitystiimimme lähtee aina kehittämään uutta tuotetta ratkaisukeskeisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Omasta ravintolatyöstä on kertynyt hyvää tuntumaa siihen, mitä ongelmia horeca-puolella on esimerkiksi kustannusten ja hävikin suhteen. Kehitettävien tuotteiden pitäisi tuoda aina jotain lisäarvoa asiakkaalle.”

Jarmo Ojala
Tuotekehittäjä, Hätälä Oy

 

 

FREESIT FILEET – PYYNNISTÄ PAKKASEEN

Hätälän kalafileet helpottavat ammattikeittiöiden arkea, nyt myös pakastettuna. Freesit fileemme pakastetaan tuoreena suoraan pyynnistä. Ja tuoreelta ne myös maistuvat, kun fileet sulatetaan oikeaoppisesti. Esimerkiksi turskan liha vain paranee pakkasen kautta käytettäessä. Katso tarkat sulatusohjeet täältä.

SERTIFIOITUJA KALATUOTTEITA AMMATTIKEITTIÖILLE

BRC-sertifikaatti on kansainvälisesti tunnetuin ja kattavin elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta määrittävä standardi ja laatujärjestelmä. MSC-, ASC- että Global Gap -sertifikaatit kertovat kestävästä ja vastuullisesta kalastuksesta ja tuotannosta. Lue lisää Hätälän vastuullisuudesta.

Sertifikaatit ASC MSC BRCS| Hätälä | Horeca

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ammattitaitoisesti palvelevaan myyntiimme!
Sähköiset tilaukset: horeca.tilaus@hatala.fi